Tuhan kirim engkau kesini

Tuhan kirim engkau kesini
untuk kucintai untuk menemani hidupku
Tuhan beri engkau untukku bintang yang kucari
yang telah hilang oleh waktu

saat hidup tak menentu
tak tentu arah dan tujuan , engkau datang … engkau tunjukan aku
saat harapan memudar, anganku pun mulai hilang … engkau tetap saja
membakar hatiku.

waktu fantasiku telah mati ….
engkau paksaku terus bermimpi ….

Tuhan kirim engkau kesini
untuk kucintai untuk menemani hidupku ..
tuhan beri engkau untukku bintang yang kucari ..
yang telah hilang kini terang ….

waktu semuanya pun telah terhenti, engkau paksaku untuk terus berlari ….

Tuhan kirim engkau kesini
untuk kucintai untuk menemani hidupku ..

Tuhan kirim engkau untukku …. bintang yang kucari
bintang yang telah hilang … kini terang

Tuhan beri engkau untukku , bintang yang ku cari ….

9 Responses to Tuhan kirim engkau kesini

  1. aida says:

    Emm…. jiwangnye Arjuna. ‘bintang hati’ Arjuna berkelip x hari ni?

  2. arjuna says:

    Aida… jiwang lah hari ni… sebab ade kena mengena dengan takdir Tuhan.. syahdu rasanya…

  3. beskalpancit says:

    being in love is so sweet yet so painfull as well.. apa2 pun hargai apa yang kita ada selagi kita memilikinya..kan kan kan.. adenna pon dah terjangkit jiwang gak ni. Hehehe.. anyway,bak kata aida kat atas,”bintang hati” arjuna berkelip tak harini? ^__^
    I know mine does…^__^

  4. adenna says:

    aiks..asal lak my name dah jadik beskal pancit lak dah? adeiii…

  5. aida says:

    ye lah adenna. hari tu i kena gak, tp bukan beskalpancit. i ingat u kena write ur name and ur email frst and sent comment. baru jadi (agaknyalah) apapun tnya empunya blog ni, camna dia setting. jiwanya tgh bergelora……. heee Are u OK Arjuna? adoi! sakitlah sape cubit aku?

  6. arjuna says:

    a’aa jiwaku tengah bergelora… ada ombak.. ada cyclone ada angin kencang… huhu…
    tapi ada bintang juga berkelip2…
    siapa beskal pancit tu.. apasal pancit?

  7. adenna says:

    beskal pancit tu i la..tatau la apsal pancit,mungkin due to berat badan yg kena i kurangkan kot? hehehe.. tatau tetiba setting jd cm tu…

  8. arjuna says:

    looo… sedap juga nama beskal pancit… haha… sekurang2 nya dapat juga untung kedai beskal dapat jual tayar…

  9. adielflitzow says:

    emm…suatu hari nanti nak copy poem ni…menusuk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: