Selepas 5 hari cuti…Ini hadiah untukku!

6 Responses to Selepas 5 hari cuti…Ini hadiah untukku!

  1. adenna says:

    ppppeeeeeeeeeeerrrggghhh gila banyak….mmg sah tak nampak badan… uuiissshh..mesti hubby addena jugak camni kan.Minggu ni dia banyak cuti,kesian kat dia..kesian kat u jugak…

  2. arjuna says:

    haha… cam tu lah kehidupan.. kena berlari sana sini.. kalau tak larat dah tak boleh duduk situ lagi….

  3. arjuna says:

    sib baik ada org bersimpati…

  4. adenna says:

    take a break during doing those files..minum2 coffee ke sambil2 belek..

  5. arjuna says:

    minum2 bila nak selesai cam tu.. hehe.. kena all out lah juga.. buat extra hours tu… vetting, vetting, vetting lagi… macam proof reader plak haha

  6. aida says:

    apa kabar Arjuna? harap dah beres kerja atas meja tu. baru boleh nampak muka u kot! Aida pun sibuk lah seminggu ni. seminggu outstation. nak sambung cuti sok, tak larat. Happy Deepavali !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: